بلاگ بامارو

تعصب سازمانی

احترام گذاشتن به کارمندها و ارزش گذاشتن به توانایی های آنها همان چیزی است که باعث می شود آنها کارشان را باعلاقه انجام دهند و دلسوزانه برای پیشبرد کارهای محوله تلاش کنند. سازمان های بزرگ و با طرز فکر سنتی کارمندانی بی انگیزه و بی هدف پرورش می دهند که انگیزه های مادی برای دریافت حقوق آخر ماه و کمی تلاش برای دریافت پاداش های نه چندان چشمگیر، همه ی دغدغه ی آنها است.

تعصب سازمانی یعنی ارج گذاشتن به مقام کارمند و قدردانی از کارهایی که در راستای اهداف سازمان با علاقه انجام داده است. اگر برای لحظه های حضور کارمندان در مکان شرکت، فکر کرده باشیم و نگاهی انسانی به پروسه ی کاری داشته باشیم قطعا برای تنوع بخشیدن به روزهای حضور آنها در شرکت، قدم هایی بر می داریم که او روزی با افتخار از روزهای حضورش در شرکت تعریف کند.

تعصب سازمانی کِی و کجا؟

رعایت سلسله مراتب سازمانی بر اساس شایسته سالاری  کارمندان و ارتقای شغلی در راستای مهارت ها و دانش های متفاوت کارمندان باعث می شود تا یک قدم بسیار محکم برای بهبود ارزش های تعریف شده در مبحث رفتار سازمانی برداشته شود.

در تحقیقات بعمل آمده نشان داده شده است که دردناک ترین و آزاردهنده ترین رفتار در بین کارمندان بخش های مختلف در ادارات، بیدار شدن صبحگاهی و انجام کارهای تکراری بوده است. از مدیران منابع انسانی می پرسم آیا برای ایجاد تنوع در رفتارهای تکراری کارمندانتان، تدبیری اندیشیده اید؟ آیا علاوه بر پاداش های ماهانه در فیش حقوقی، برای ایجاد تنوع در محیط شرکت و یا وعده های روزانه و میان وعده گزینه جدیدی در نظر گرفته اید؟ چه کاری برای کارمندان همیشه پاسخگو انجام داده اید تا تعصب سازمانی را در دل آنها بیدار کنید؟

بامارو و تعصب سازمانی

پذیرایی در طول روز برای کارمندان، بخشی جذاب و فرصتی برای تنفس است. بیسکویت ها و در بهترین حالت خرما در ادارات کاملا مشهود است اما بامارو با رویکرد بهبود رفتارهای سازمانی صبحانه و میان وعده های جذابی تولید کرده و برای سازمان های پیشرو پیشنهاد های جالبی دارد که می تواند یکنواختی ساعت های حضور در اداره را رنگ و بویی تازه ببخشد و روحیه ی همکاری را در کارمندان زنده کند.

تعصب سازمانی و بامارو

پذیرایی های جلسات داخلی و جلساتی که با حضور مهمانانی از خارج از مجموعه برگزار می شود یکی دیگر از خدمات بامارو است که با انواع خوراکی ها و نوشیدنی های سرد و گرم در حال ارائه است. جلسه های کسل کننده را با یک پذیرایی جالب می توان انرژی دوباره بخشید و به سمت و سوی بهتری هدایت کرد.

یکی از بخش های اصلی در مذاکرات حساس و بسیار جدی در شرکت ها و سازمان ها نحوه پذیرایی در وقت تنفس است. رویدادهایی را در نظر بگیرید که برای هشت ساعت باید مطالب بسیار پیچیده ای را ارائه دهند و متقاضیان حضور در این رویداد با تمام قوا برای یادگیری آمده اند. بعد از دو یا سه ساعت دیگر نمی توان جمع مخاطبین را با سخنرانی کننده همراه کرد،  چرا که قند خون ها افت کرده و تمرکزی برای یادگیری و پاسخگویی وجود ندارد. تیم بامارو با ارائه فهرستی از محصولات خلاقانه و دقیق برای تازه سازی حال و هوای شرکت کنندگان این رویدادها آماده است تا با ارائه انواع نوشیدنی های گرم کافئین دار و انواع کوکی های خوشمزه و حتی شربت ها و آبمیوه های فصل، یک پذیرایی حرفه ای و درخور برای رویدادهای شما تقدیم کند.

 

سپیده هراتی

1 نظر

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More