بلاگ بامارو

روز جهانی پودینگ شکلاتی

۵اُم تیرماه، مصادف با ۲۶ژوئن، روز جهانی پودینگ شکلاتی نام گذاری شده است. به این مناسبت ما قصد داریم. دستور تهیه این دسر خوشمزه را در اختیار شما قرار دهیم؛ اما اجازه بدهید پیش از آن قدری راجع به خود این دسر مقوی و خوشمزه صحبت کنیم. این پودینگ خوشمزه شکلاتی سال‌هاست که محبوب همه گروه‌های سنی است. پودینگ شکلاتی، معمولا به صورت میان وعده یا دسر سرو می‌شود، همچنین شما می‌توانید این پودینگ را پای خامه شکلاتی بریزند.

پودینگ شکلاتی، همان کاستارد فرنی شکلاتی است با این تفاوت که در پودینگ به جای تخم مرغ از نشاسته به عنوان قوام دهنده استفاده می‌شود. این دسر ترکیبی از شیر و شکر است که با شکلات و وانیل طعمی متفاوت می‌گیرد؛ سپس به کمک آرد یا نشاسته ذرت به آن غلظت می‌بخشد.

پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مواد لازم: دو فنجان شیر، نصف فنجان شکر، یک سوم فنجان کاکائو طبیعی، چهار قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت، سه زرده تخم مرغ، دو قاشق چای‌خوری عصاره خالص وانیل، یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک و سه چهارم فنجان خامه غلیظ.

ابتدا شکر، پودر کاکائو و یک و نیم فنجان شیر را داخل تابه می‌ریزیم با حرارتی متوسط به بالا به جوش می‌آورید؛ سپس حرارت آن را کم می‌کنیم.

در همین حین، نشاسته ذرت، نمک، زرده تخم‌مرغ و وانیل را در نصف فنجان شیر باقی‌مانده، اضافه می‌کنیم. مخلوط را داخل یک پیاله آن‌قدر هم می‌­زنیم تا یک‌نواخت شود. در این مرحله، شیر داغ را به تدریج بر روی این مخلوط اضافه می‌­کنیم. و در آخر کل مواد را داخل تابه بر می‌گردانیم و با حرارتی متوسط به بالا پخت می‌­کنیم. آرام ­آرام بر شدت حرارت­ می­‌افزاییم تا مخلوط­، کاملا به جوش بیاد در این نقطه، می‌­توانیم به تدریج از شدت حرارت­ کم کنیم. البته این کاهش تا حدی مجاز است که حالت جوش، از بین نرود. این مرحله که باید توام با هم زدن باشد، ۲ تا ۳ دقیقه ­طول می‌­کشد. ترکیب به دست آمده قوام گرفته و سفت می‌شود.

پودینگ نیمه­ آماده را در ۶ فنجان کوچک می‌­ریزیم. روی هر فنجان یک درپوش پلاستیکی قرار می‌دهیم و آن‌­ها را در یخچال می­‌گذاریم. حداقل میزان سرد شدن آن‌­ها، ۴ ساعت و حالت ایدآل آن یک شب تا صبح است. یک پودینگ هرچه بیشتر سرما ببیند، بهتر می‌بندد.

قبل از سرو کردن پودینگ، خامه‌­ها را در ظرفی شیشه‌ای ریخته و آن­ها را به‌ هـم می‌­زنیم. برای این کار می‌توانید از یک همزن دستی استفاده کنید. این فرایند هـم‌ زدن را تا آنجا ­که خامه فرم نرم پیدا کند ادامه می‌دهیم. البته دقت کنید که هـم زدن بیش از حد، ممکن است باعث دانه ­دانه شدن خامه شود. پودینگ‌­های خوشمزه شما آماده سرو است. شما می‌توانید روی­ آن‌ها را با خامه به شکلی زیبا و وسوسه‌انگیز تزئین کنید و بعد نوش‌ جان بفرمائید.

پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی

امیدواریم که با شیرین شدن کام­تان از این دسر بی‌­نظیر با یک فنجان قهوه، به یاد تیم «بامارو» باشید.

 

 

 

۸ comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.