بلاگ بامارو

قهوه برای سلامت کلیه

قهوه بدون شک یکی از محبوب‌ترین و لذت‌بخش‌ترین نوشیدنی این کره خاکی است؛ نوشیدنی‌ای که بعد از چای بین ما ایرانیان جزو بهترین نوشیدنی‌ها محسوب می‌شود. محبوبیت روزافزون این نوشیدنی خاص همه محققان را مجاب کرده برای مطالعه اثرات آن تحقیقات گسترده‌ای به عمل بیاورند. محققان پس از سال‌ها مطالعه و تحقیق هشدارهای خطرناکی درباره نوشیدن مواد کافئینی داده‌اند. گروهی هم خبرهایی دل‌خوش کننده منتشر می‌کنند. البته اخیرا محققان پرتغالی، که دیگر صبرشان تمام‌شده بود، در پایتخت این کشور در مرکز درمانی لیسبون تصمیم گرفتند در همایش هفته کلیه ۲۰۱۷ آمریکا نتایج تحقیقاتشان درباره سلامتی کلیه را اعلام کنند.

سلامتی کلیه

طبق نتایج به‌دست‌آمده از تحقیقات دکتر ویرا و همکارانش بیماران کلیوی وقتی از قهوه استفاده می‌کردند قهوه تاثیری مستقیم بر سلامتی کلیه آن‌ها داشته است. هر چند مکانیسم دقیق اینکه قهوه چطور از بدن محافظت میکند هنوز یکی از موضوعات مورد تحقیق است، نکته جالب اینکه در مناطق اقیانوسی که قهوه کشت می‌شود تعداد افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی بسیار کمتر از متوسط عمومی دنیا است.  یعنی باید اشاره‌ کنیم که کلیه سالم مساوی‌ست با نوشیدن قهوه. پس برای سلامتی کلیه‌هایمان نوشیدن قهوه را ترک نکنیم.

قهوه بهتر است یا چای

قهوه و چای به‌عنوان نوشیدنی سالم بر سلامتی کلیه، سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی تأثیرگذار هستند، ولی به‌طور مشخصی محققان پی نبرده‌اند کدام‌یک نسبت به دیگری در حفظ و بهبود سلامتی بدن بهتر است؛ با توجه به اینکه هردو نوشیدنی محبوب و پرطرفدار از ترکیبات مواد کافئینی، پلی‌فنول‌ها و مقداری آنتی‌اکسیدان تشکیل‌شده‌اند.

سلامتی کلیه

قهوه نوشیدنی سالم

قهوه جزو نوشیدنی‌های پرکافئین در رژیم غذایی محسوب می‌شوند. کافئین جزو منابع طبیعی و سالم بوده و به‌عنوان یک محرک بدن باعث افزایش سطح انرژی بدن به‌صورت سالم و ارگانیک می‌شود. برای همین بدن ما کمتر احساس خستگی کند. نوشیدن قهوه اول صبح برای شروع یک روز کاری پرنشاط در روزهایی که سرکار هستیم بسیار کارآمد است.

دم کردن قهوه

دم کردن قهوه نکاتی دارد که باید آن را رعایت کنیم. جوشیدن بیش‌ از حد قهوه باعث تلخی بیشتر این نوشیدنی لذت‌بخش می‌شود. پس این کار را انجام ندهید و سعی کنید جوشاندن را به‌آرامی انجام دهید. این نوع دم کردن را معمولا مردم ساکن در خاورمیانه، ترکیه و یونان انجام میدهند. قهوه را دو بار گرم نکنید و آب مورد استفاده برای جوشاندن قهوه تازه باشد. قهوه را بیشتر از ۲۰ دقیقه بر روی شعله‌های اجاق‌گاز نجوشانید و همچنین از تفاله‌های قهوه استفاده نکنید. همه این کارها باعث می‌شود قهوه خوشمزه‌ای را میل بفرمایید تا اینکه تجربه‌ی بدی از نوشیدن قهوه داشته باشید، آن‌هم بعد از طی مسیر طولانی قله‌های مرتفع آسیا و کشورهای آفریقایی و آمریکایی. هرچند خیلی وقت‌ها به دلیل مشغله‌ی زیاد نمی‌شود طعم قهوه را بچشیم و بِه‌مرور نوشیدن قهوه را فراموش می‌کنیم، پس ترجیحاً می‌توانیم از کافی‌شاپ‌های اطرافمان با سفارش آنلاین قهوه، قهوه دوست‌داشتنی خود را فراموش نکنیم. قهوه‌ای که برای سلامتی کلیه شما خیلی مفید است.

 

۸ comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.