بلاگ بامارو

شکلات صبحانه

اگر یک نفر در دنیا وجود داشته باشد که شکلات دوست نداشته باشد، تمامی انسان های دیگر می توانند خوشحال باشند چرا که یک رقیب کمتر برای خوشمزه ترین خوراکی جهان پیدا کرده اند.

محققان دریافته اند که شکلات می تواند باعث بهبود کارآیی مغز شود و چه خبری از این بهتر برای عاشقان سینه چاک شکلات؟ از این به بعد برای خوردن یک تکه بیشتر شکلات یا رفتن به سراغ محصولات شکلاتی عذاب وجدان کمتری احساس می کنید.

اما چرا شکلات را صبح ها بخوریم؟

  • افزایش اثربخشی مغز
    شکلات حاوی فلاونوئید است که باعث انرژی زایی می شود و این ماده یکی از مهمترین فاکتورهای ارتقا سلامت شخصی است. صبح ها برای شروع کارهای روزانه و تصمیم گیری برای طول روز، شکلات بخورید چرا که فلاونوئید باعث بهبود عملکرد مغز می شود و انرژی شما را افزایش می دهد.
  • بهبود حافظه
    محققان فلاونول های کاکائو را استخراج کرده اند و با بررسی های دقیق علمی متوجه شده اند که این ماده ی عجیب روی عملکرد حافظه و قدرت تصور تاثیر می گذارد و حتی پردازش اطلاعات بصری ذهن را تا حد زیادی افزایش می دهد.
    پس شکلات یک انتخاب هوشمنده برای صبحانه است! ما می خواهیم تصور کنیم و به پیش بینی برسیم و انتخاب های دقیق تری برای فعالیت های روزمره داشته باشیم.
  • مقابله با اختلالات شناختی
    یک شب وحشتناک! شبی که تا صبح خوابتان نمی برد یا به دلایلی باعث می شود که نتوانید یک خواب راحت را تجربه کنید. با شروع صبح و برای آماده شدن و به سرکار رفتن می توانید به راحتی متوجه شوید که عملکرد شما تا چه حد با مشکل روبرو است. طبق تحقیقات به عمل آمده شکلات یا فرآورده ای از کاکائو می تواند تا حدی این اختلالات ناشی از کم خوابی که به نوعی اختلال شناختی محسوب می شود، را کنترل کند. چرا که شما به انرژی بیشتری نیاز دارید که علاوه بر تصمیم گیری موثر روزانه، به عوارض کم خوابی هم غلبه کنید.
  • مفید برای مسن تر ها
    خوشمزه و وسوسه کننده است اما یک خوراکی جوان پسند نیست! این خوشمزه ترین در جهان، محدود به گروه سنی خاصی نمی شود و بسیاری از افراد مسن هم از طرفدارانش هستند و نکته مثبت آن بهبود جنبه های شناختی و حافظه است که اگر بصورت منظم استفاده شود می تواند برای افراد سالخورده بسیار کمک کننده باشد.
  • تیره تر، بهتر
    انواع سیاه شکلاتها نسبت یه انواع شیری آن از فلاونول و کاکائوی بیشتری برخوردار هستند و تاثیرات آنها بر بدن ما قوی تر است در حالیکه شکلات های سفید یا شیری قند بیشتر و در پی آن، کالری بیشتری دارند پس اگر در هر وعده صبحانه از شکلات استفاده می کنید سعی کنید شکلات های سیاه را انتخاب کنید.

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

شکلات یک ماده غذایی ایده آل از نظر جمعیت حداکثری انسان های کره زمین است. هم خوشمزه است هم پر خاصیت هم باعث می شود در مغز ما اندورفین آزاد شود و خلق و خوی ما را بهبود می بخشد و شادی آور است. همه ی این نکات مثبت تا زمانی صادق است که در خوردن آن زیاده روی نشود. چه بزرگسالان و چه کودکان در مقابل وسوسه خوردن یک تکه ی بیشتر شکلات در طی روز نمی توانند به طور کامل خوددار باشند و این نکته بسیار مهمی است که از شکلات یک چاقوی دو لبه ساخته است.

شکلات با منشا گیاهی اش و تمام فوایدش وقتی می تواند باعث کاهش خطر بیماری های مزمن شود که بصورت مرتب و در طولانی مدت استفاده شود.

شما کدام نوع شکلات را ترجیح می دهید؟ شکلات خالص و تلخ و سیاه یا انواع شیرین و شیری؟

سپیده هراتی

۹ comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More