بلاگ بامارو

طرز تهیه شیک قهوه و شکلات تلخ + معرفی ۵ شیک دیگر بر پایه‌ی قهوه

در میان انواع مختلف شیک‌ها، شیک هایی بر پایه‌ی قهوه از طرفداران خاص خود برخوردارند. در این مطلب با طرز تهیه شیک قهوه و شکلات تلخ آشنا خواهید شد و ۵ مورد از شیک‌های دیگری را هم که بر پایه‌ی قهوه تهیه می‌شوند، به همراه لینک طرز تهیه آن‌ها، خواهید یافت.

گرمای تابستان علاوه بر کلافگی و تشنگی، خستگی و کسالت هم می‌آورد. در واقع کسلی و بدخلقی ناشی از هوای گرم شما را مجاب می‌کند در یک گوشه روبروی کولر بنشینید و هیچ کاری نکنید.

یک نوشیدنی خنک و انرژی زا در چنین مواقعی می‌تواند واقعا نجات بخش باشد. باور بکنید یا نه، تابستان سال قبل ما برای محل کارمان هم یک بلندر خانگی تهیه کردیم و سرتاسر تابستان را با شیک‌ها و اسموتی‌ها و نوشیدنی‌های خنک دیگر سر کردیم. در این بین یکی از بهترین اکتشافاتمان شیک قهوه و شکلات تلخ بود که علاوه بر خنک نگه داشتنمان به پر انرژی‌تر بودنمان هم کمک می‌کرد.

طرز تهیه شیک قهوه و شکلات تلخ پیچیدگی خاصی ندارد و بدون زحمت زیاد می‌توانید با داشتن یک مخلوط کن ساده از پس درست کردن آن بر بیایید. انواع مختلفی از طرز تهیه شیک قهوه و شکلات را می‌توانید در سراسر وب پیدا کنید اما این یکی سریع، خوشمزه و انرژی زا است. به علاوه از آن‌جایی که در تهیه شیک مورد نظر شکر جایی ندارد و شیرینی طبیعی موز جایگزین آن شده، برای افرادی که شیرینی بیش از حد را دوست ندارند یا برایشان مضرر است، این شیک یک شیک ایده آل محسوب می‌شود.

این شیک برای قبل و بعد از ورزش هم یک نوشیدنی بسیار مناسب بوده و یک میان وعده سالم و مفید خصوصا برای بچه‌هایی که بد غذا هستند محسوب می‌شود.

طرز تهیه شیک قهوه و شکلات تلخ

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شیک قهوه و شکلات تلخ  برای یک نفر:

۱ قاشق سوپ خوری پودر کاکائوی تلخ خالص و ترجیحا خام

۶۰ گرم یا ۲ شات قهوه اسپرسوی خنک شده

۱ لیوان شیر بادام شیرین نشده ( از همین مقدار شیر معمولی کم چرب هم می‌توانید به عنوان جایگزین استفاده کنید)

۱ عدد موز رسیده و یخ زده

۱/۲ لیوان یخ

ابتدا شیر بادام، پودر کاکائو، اسپرسو و موز را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا هم بزنید. سپس یخ را اضافه کنید و تا یکنواخت شدن کامل شیکتان به هم زدن با سرعت بالا ادامه بدهید. توجه کنید که اگر شیکتان مقداری آبکی باشد می‌توانید اندکی یخ بیشتر به آن اضافه کرده و تا یکنواخت شدن مجددا مواد را داخل مخلوط کن هم بزنید.

همچنین با اضافه کردن مواد زیر به شیکتان می‌توانید خاصیت بیشتری به آن ببخشید:

زردچوبه: زردچوبه به عنوان یک گیاه دارویی که خاصیت ضد التهابی دارد در بسیاری از غذاهای ما ایرانی‌ها به عنوان ادویه استفاده می‌شود. می‌توانید به شیکتان مقدار کمی هم زردچوبه اضافه کنید. در این صورت برای راحت کردن جذب آن مقدار بسیار کمی هم فلفل به شیک اضافه کنید.

روغن نارگیل: اضافه کردن اندکی روغن نارگیل علاوه بر اینکه باعث می‌شود شیکتان طعم دلنشین نارگیل هم بگیرد، میزان چربی سالم آن را هم بالا خواهد برد. البته حواستان باشد که در اضافه کردن آن زیاده روی نکنید.

یکی از مزیت‌های این شیک شیرینی طبیعی حاصل از موز آن است. اما اگر دوست دارید که شیکتان شیرین‌تر باشد می‌توانید به مقدار دلخواهتان شکر (ترجیحا قهوه‌ای) یا عسل هم به آن اضافه کنید.

برای تزیین شیکتان می‌توانید از مقداری خامه معمولی یا شکلاتی هم زده شده، پودر کاکائو، دانه‌های قهوه، اسمارتیز، پودر نارگیل و یا تکه‌های موز استفاده کنید. نوشیدنیتان را قبل از اینکه گرم شود و بافت نیمه جامد-نیمه مایعش را از دست بدهد سرو کنید.

طرز تهیه شیک هایی دیگر بر پایه‌ی قهوه

شیک قهوه یکی از محبوب‌ترین شیک‌ها به شمار می‌رود و می‌توان در ترکیب با مواد اولیه گوناگون شیک‌هایی با طعم‌های مختلف که بر پایه قهوه هستند ایجاد کرد. شخصا شیک قهوه و شکلات تلخ را در این بین بیشتر از همه می‌پسندم اما شاید شیک‌های زیر بیشتر با ذائقه‌ی شما سازگار باشند:

شیک قهوه‌ و اسمورز:

اسمورز از خوراکی‌های محبوب امریکایی به شمار می‌رود که شامل مارشمالوی بو داده شده روی آتش به همراه یک لایه شکلات است که بین دو تکه کراکر قرار داده شده است. برای دیدن طرز تهیه‌ی شیک قهوه‌ و اسمورز سری به اینجا بزنید.

شیک قهوه‌ی موکا:

قبلا درمورد قهوه موکا صحبت کردیم. طرز تهیه این شیک را می‌توانید این‌جا پیدا کنید. ناگفته نماند که این یکی از سوگولی‌های من به شمار می‌رود.

شیک قهوه با کوکی:

این یکی را تا به حال امتحان نکرده‌ام اما به نظر خوشمزه می‌آید.

شیک قهوه و کارامل:

راستش را بخواهید هنوز سر در نیاورده‌آم که چرا خیلی‌ها انقدر اضافه کردن کارامل به همه چیز را دوست دارند! اما خب، برای عاشقان کارامل، چه چیزی بهتر از این شیک؟

17 comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More