بلاگ بامارو

طرز تهیه کوکتل هایی برای مهمانی: کدام کوکتل برای مهمانی شما مناسب تر است؟

در بین نوشیدنی‌های مختلف شاید پس از آبمیوه‌ها، کوکتل (موکتل) ها جز آسان‌ترین انواع نوشیدنی برای تهیه کردن در خانه هستند. کوکتل ها معمولا به دو دسته‌ی کوکتل‌های الکلی و غیر الکلی تقسیم می‌شوند که به دسته‌ی غیر الکلی موکتل هم گفته می‌شود.

اگر شما هم از آن دسته افراد باشید که همه چیز را به صورت تازه و طبیعی دوست دارند، بدون شک ایده‌ی استفاده از نوشیدنی‌های آماده در مهمان‌ها را هم چندان نمی‌پسندید. به علاوه این روزها همه به دنبال متفاوت کردن مهمانی‌هایشان هستند و چه چیزی بهتر از نوشیدنی‌ها برای سرمایه گذاری؟! در بین نوشیدنی‌های مختلف شاید پس از آبمیوه‌ها، کوکتل (موکتل) ها جز آسان‌ترین انواع نوشیدنی برای تهیه کردن در خانه هستند. کوکتل ها معمولا به دو دسته‌ی کوکتل‌های الکلی و غیر الکلی تقسیم می‌شوند که به دسته‌ی غیر الکلی موکتل هم گفته می‌شود. اساسا یک کوکتل از ترکیب دو یا تعداد بیشتر نوشیدنی درست می‌شود و می‌توان طعم دهنده‌های طبیعی یا غیر طبیعی را هم به آن‌ها اضافه کرد. مانند اسموتی‌ها، درمورد کوکتل‌ها هم شما می‌توانید براساس ترکیباتی از طعم‌های مختلف که با یکدیگر جور هستند خود نیز خلاقیت به خرج داده و کوکتل‌هایی تازه خلق کنید. همچنین می‌توانید از طرز تهیه کوکتل های زیر الهام بگیرید و با پیروی از آن‌ها یا با اندکی تغییر نوشیدنی‌هایی هیجان انگیز برای مهمانیتان ترتیب دهید.

طرز تهیه کوکتل موهیتو با خیار

موهیتو یا موخیتو شاید معروف‌ترین و یکی از محبوب‌ترین کوکتل‌ها باشد. برای مهمانی‌های خودمانی و نه چندان شلوغ موهیتو انتخاب استانداری است و کم‌تر کسی پیدا می‌شود که آن را نپسندد. طرز تهیه کوکتل موهیتو را به آسانی می‌توانید پیدا کنید اما شاید فکر بدی نباشد این بار موهیتوی خیار را امتحان کنید؟ اگر به دنبال یک نوشیدنی ساده با اندکی چاشنی خاص بودن می‌گردید این دستورالعمل را دنبال کنید.

برای هر لیوان نوشیدنی:

آب نصف یک عدد لیمو ترش

نصف یک عدد لیمو ترش به صورت حلقه حلقه شده یا به شکل گُوِه خرد شده

۱۲ عدد برگ نعنای تازه و تعدادی دیگر برای تزئینات

یک قاشق سوپ خوری شکر سفید

نصف یک عدد خیار، پوست گرفته شده

مقداری یخ

یک سوم لیوان نوشابه اسپرایت

خیار را به همراه آب لیموی ترش در دستگاه غذاساز پوره کنید و داخل لیوانی پر از یخ بریزید.

برگ‌های نعنا را ته ظرفی چیده و با جسمی مسطح روی آن ضربه بزنید تا عطر و مزه آن بیشتر حس شود. سپس شکر و قطعات لیمو را اضافه کرده هم بزنید. در نهایت این مواد را همراه اسپرایت داخل لیوان اول ریخته و کمی مخلوط کنید.

طرز تهیه کوکتل نارگیل و لاوندر

این کوکتل جان می‌دهد برای مهمانی‌های خاص و شیک. نه تنها مزه‌ی دلنشینی دارد، بلکه ظاهر آن هم با رنگ بنفش دلربا موجب شده گزینه‌ی کاملا مناسبی برای این نوع مهمانی‌ها باشد. البته معقول است که به همان اندازه، طرز تهیه کوکتل نارگیل و لاوندر هم کمی پیچیده تر از کوکتل‌های دیگر باشد. برای درست کردن این کوکتل باید زمان بیشتری صرف کنید اما شک نکنید که می‌ارزد.

برای تهیه این کوکتل نیاز به سیروپ خانگی لاوندر یا همان اسطوخدوس خواهید داشت. برای درست کردن این سیروپ نیاز به: ۲ لیوان شکر، یک و نیم لیوان آب، ۳ قاشق سوپ خوری اسطوخدوس خشک شده و چند قطره رنگ خوراکی بنفش دارید. البته استفاده از رنگ خوراکی اجباری نیست و تاثیری در طعم کوکتل شما ندارد اما تاثیر بسازایی در زیبایی آن خواهد داشت. برای تهیه این سیروپ شکر، آب و اسطخودوس را را در یک ماهیتابه متوسط بریزید و برای یک دقیقه بجوشانید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته، روی آن را بپوشانید و بیست دقیقه دست نگه دارید تا عصاره اسخودوس به خوبی خارج شود. سپس مخلوط را از صافی بگذرانید و رنگ خوراکی را اضافه کنید. سیروپ شما آماده است و میتوانید در یک ظرف در دار به مدت یک هفته آن را در یخچال نگه داری کنید. برای کوکتلتان نیمی از سیروپ به دست آمده را نیاز خواهید داشت.

برای تهیه کوکتل برای حدودا ۱۲ نفر به این موارد نیاز دارید:

یک و نیم لیوان آب لیموی تازه گرفته شده

یک و سه چهارم لیوان شکر

۴ لیوان آب

۸ لیوان آب نارگیل

نصف سیروپ لاوندری که آماده کرده‌اید

آب لیمو، آب نارگیل، آب و شکر را داخل ظرفی سر بسته بریزید و به خوبی تکان بدهید. تکان دادن باعث خواهد شد حباب‌های کوچک هوا داخل محلول شما پدیدار شوند و شکر به خوبی حل شود. اما می‌توانید به هم زدن هم اکتفا کنید.

نیمی از سیروپی که آماده کرده‌اید را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. میتوانید به دلخواه میزان سیروپ اضافه شده را کم یا زیاد کنید.

برای تزیین کوکتل می‌توانید از اسطخودوس تازه یا لیموی حلقه شده استفاده کنید.

طرز تهیه کوکتل گلابی

برای مهمانی‌های کوچک خانوادگی کوکتل گلابی حس و حالی کاملا ایرانی و سنتی دارد. طرز تهیه کوکتل گلابی هم مانند کوکتل نارگیل و لاوندر یک فاز تهیه‌ی سیروپ دارد. برای تهیه‌ی سیروپ مورد نظر به موارد زیر نیاز دارید:

یک لیوان آب گلابی

یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه

سه چهارم لیوان عسل

یک چهارم لیوان شکر

یک الی دو قاشق سوپ خوری رزماری خشک شده

یک عدد زنجبیل تازه متوسط پوست گرفته شده و حلقه حلقه شده

مقدار کمی جوز هندی (درصورت دلخواه)

همه‌ی این‌ها را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید و برای ۵ دقیقه اجازه دهید مخلوط حرارت ببیند. در این مدت مخلوط را هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود. مخلوط را از صافی بگذرانید تا ذرات جامد تا حد ممکن جدا شوند. سیروپ شما آماده است و فقط باید اجازه دهید به خوبی خنک شود. برای ادامه کار فقط به یخ و آب گازدار نیاز دارید.

برای سرو کردن، نصف لیوان را با یخ پر کنید و سه قاشق سوپ خوری از سیروپ به آن اضافه کنید. باقی لیوان را با آب گازدار پر کرده و هم بزنید. مقدار سیروپ اضافه شده را برحسب دلخواه می‌توانید کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه کوکتل سنگریا

یک کوکتل فوق‌العاده برای مهمانی‌های شاد و پر از هیجان و رقص. طرز تهیه کوکتل سنگریا به مراتب بسیار ساده‌تر از موارد اخیر است و البته نتیجه‌ی کار هم بسیار رضایت بخش است.

برای درست کردن این کوکتل (برای حدودا ۸ نفر) به موارد زیر نیاز دارید:

۲ لیوان آب جوش

۲ عدد چای سیاه کیسه‌ای یا دو قاشق چای خوری چای سیاه

۲ عدد چوب دارچین

نصف لیوان شکر

۳ لیوان آب انار

۱ لیوان آب پرتقال تازه

۱ عدد پرتقال حلقه شده

۱ عدد لیمو شیرین حلقه شده

۱ عدد لیمو ترش حلقه شده

۱ عدد سیب خورد شده

۳ لیوان آب گازدار

آب جوش را بر روی چای و دارچین بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید. کیسه‌های چای را از ظرف خارج کنید و شکر را اضافه کرده و هم بزنید. سپس تمام مواد باقی مانده را همراه با مخلوط چای و دارچین و شکر در ظرفی ریخته و به خوبی هم بزنید. کوکتل شما آماده است و فقط نیاز به زمانی برای خنک شدن دارد.

طرز تهیه کوکتل هندوانه و خیار

این کوکتل بسیار مناسب برای روزهای گرم تابستان و مهمانی‌هایست که در فضای باز می‌گیرید. برای تهیه این کوکتل هم ابتدا باید سیروپ خانگی تهیه کنید؛ سیروپ خیار. برای این کار یک لیوان شکر را با یک لیوان آب داخل یک ماهیتابه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به خوبی حل شود. سپس ماهیتابه را از روی شعله برداشته و اجازه دهید خنک شود. سپس دو عدد خیار کوچک را کاملا رنده کنید و به محلول آب و شکر اضافه کنید. سیروپ را از صافی بگذرانید اما مهم نیست که تا چه اندازه سیروپتان از ذرات جامد عاری باشد. قبل از اضافه کردن سیروپ به باقی مواد آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

برای ادامه کار به مواد زیر نیاز دارید:

۴ لیوان هندوانه خورد شده

۸۵ گرم سیروپ خانگی خیار

آب گاز دار

مقداری خیار و هندوانه برای تزئین

این مقدار مواد برای تهیه‌ی کوکتل برای ۴ نفر کافی هستند. هندوانه‌ها را همراه سیروپ داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط را همراه یخ در ۴ لیوان ریخته و روی آن آب گاز دار بریزید. از هندوانه و خیار برای تزئین کوکتلتان استفاده کنید.

9 comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More