بلاگ بامارو

با غذاهای منتخب کارمندان گوگل آشنا شوید

امروزه بسیاری از افراد ساعات زیادی را در محل کار خود سپری می‌کنند و همین امر سبب شده تا کارکنان و شاغلین، وعده‌های غذایی کمتری را در خانه صرف کنند. در این میان، علاوه بر صبحانه، وعده غذایی اصلی دیگری که تا حدودی انرژی ما را در طول روز تأمین می‌کند نیز به ناچار در محل کار صرف گردد.

امروزه بسیاری از افراد ساعات زیادی را در محل کار خود سپری می‌کنند و همین امر سبب شده تا کارکنان و شاغلین، وعده‌های غذایی کمتری را در خانه صرف کنند. در این میان، علاوه بر صبحانه، وعده غذایی اصلی دیگری که تا حدودی انرژی ما را در طول روز تأمین می‌کند نیز به ناچار در محل کار صرف گردد.

این مسأله مشکلاتی را برای افراد شاغلی که غذای خود را در ساعات کاری صرف می‌کنند به دنبال دارد. اگر جزو افرادی هستید که کارفرمای آن‌ها مسئولیت تأمین غذای شان را بر عهده گرفته است، حتماً پیش آمده که از غذای خود ناراضی باشید و بعد از مدت کوتاهی، از آن زده شوید. وقتی در محیط کاری هستید، اگر از غذای خود لذت ببرید، روحیه شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد و کیفیت، طعم و تنوع غذایی باعث رضایتمندی شما می‌شود و در بازده کاری شما مؤثر خواهد بود.

 بنابراین ممکن است بعد از مدتی از غذایی که در محل کار و توسط کارفرمای تان برای شما فراهم می‌شود خسته شوید و به فکر غذای جایگزین باشید. در این حالت، گزینه‌های مختلفی مانند فست فودها و یا غذاهای بیرون‌بر برای شما وجود دارند که تنوع زیادی را در مقابل شما قرار خواهند داد. یا حتی می‌توانید با کارفرمای خود برای بهبود وعده‌های غذایی صحبت کنید.

اما گذشته از بحث کیفیت، سلامتی و بهداشت و ارزش غذایی چنین غذاهایی، مشکل بزرگ‌تری که پیش رو خواهید داشت، مسأله مالی است. مسلماً اگر بخواهید هر روز غذای بیرون‌بر سفارش دهید، ماهانه هزینه قابل توجهی را متحمل خواهید شد.

غذای خانگی شاید بتواند این مشکل را به راحتی برطرف کند. شما اگر هر روز و یا چند روز در هفته غذای خود را از منزل به محل کارتان ببرید، علاوه بر این که از طعم، سالم بودن و ارزش غذایی مطمئن خواهید بود، بلکه می‌توانید مقدار چشمگیری از هزینه‌های خود را نیز کاهش دهید. علاوه بر این، مزیت دیگر غذای خانگی برای شما این است که مقداری از زمان خود را صرفه‌جویی می‌کنید و می‌توانید آن را صرف استراحت و یا رسیدگی به کارهای عقب‌افتاده خود کنید.

پیش از معرفی چند غذای مناسب برای محل کار، ذکر چند نکته در این مورد خالی از لطف نخواهد بود.

  • ظرف مناسب تهیه کنید. قبل از این که در مورد یک غذای کامل و دلچسب در محیط کار فکر کنید، باید ظرف مناسب برای حمل و نگهداری آن را داشته باشید. اگر قصد آن را دارید که غذای خود را در اغلب مواقع با خود حمل کنید، چند ظرف در اندازه‌های مختلف که انعطاف‌پذیر بوده و نشکند، به راحتی قابل شستشو باشد و به خوبی عایق شده باشد تا مواد سرد را سرد و غذاهای گرم را گرم نگه دارد، بسیار مناسب‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر از ظروف یکبارمصرف می‌باشد و آسیب کمتری نیز به محیط زیست خواهد رساند.
  • در طول هفته ممکن است شرایط طبق پیش‌بینی شما پیش نرود و گاهی اوقات فرصتی برای پختن غذا نداشته باشید. بنابراین اگر از پیش، غذای خود را آماده کنید، با مشکل مواجه نخواهید شد.
  • از مواد اصلی غذایی به شکل‌های مختلفی استفاده کنید. اگر دوست ندارید در محیط کاری یک غذای خاص را دو بار در هفته میل کنید، باز هم می‌توانید با مواد مغذی اصلی مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ، حبوبات و یا سبزیجات، غذاهای متنوعی درست کنید. همچنین می‌توانید از ادویه‌جات، سس‌ها و سایر مواد غذایی استفاده کرده و غذای جدیدی درست کنید.
  • اگر عادت ندارید شام خود را به طور کامل میل کنید، می‌توانید از باقیمانده آن برای ناهار فردا استفاده کنید. این کار باعث می‌شود غذای فردای خود را سریع‌تر و آسان‌تر آماده کنید و دورریز شما کم‌تر شود. همچنین میزان صرفه‌جویی در هزینه‌ها را بیشتر می‌کند. البته اگر تمایل دارید می‌توانید هنگام پخت شام، غذای بیشتری آماده کنید تا برای روز یا حتی روزهای آینده از آن استفاده کنید.
  • سعی کنید غذا را روی میز کار خود نخورید. یکی از بزرگترین ایراداتی که این کار در پی دارد این است که شما هنگام غذا خوردن در میز کار، روی غذا و غذا خوردن تمرکز ندارید و ممکن است همزمان مشغول به کار شوید. این کار باعث می‌شود شما بی‌اختیار غذا بخورید و حواستان به مقدار غذایی که صرف می‌کنید نباشد. همچنین این کار مانع خارج شدن شما از محیط کارتان می‌شود و به طور مثال، شما به جای این که ۸ ساعت پشت میز خود بنشینید، ۹ ساعت از روز خود را در آن‌جا سپری خواهید کرد. مضاف بر این، غذا خوردن پشت میز کار بستر مناسبی را برای باکتری‌ها فراهم می‌کند که سلامتی شما را به خطر می‌اندازد. بنابر گفته چارلز گِربا، استاد میکروبیولوژی محیطی از دانشگاه آریزونا، میز کار از نظر میزان باکتری، ۴۰۰ بار آلوده‌تر از سرویس بهداشتی شماست. البته این در صورتی است که غذا را روی میز کار خورده و آن را تمیز نکنید. همچنین، گوشی تلفن و موس کامپیوتر شما جزء آلوده‌ترین وسایل میز شما هستند.

غذاهای بسیار متنوعی در ایران و سراسر جهان وجود دارند که می‌توانید با خود به محل کار ببرید. اینجا تعدادی از غذاهایی که می‌توان به راحتی آن‌ها را جابجا کرد را بیان می‌کنیم و از غذاهای سنتی که همه با آن‌ها آشنایی دارند چشم‌پوشی می‌کنیم.

  • انواع سالاد ماکارونی

پاستا یک ماده غذایی اولیه برای ناهار است که به راحتی حمل می‌شود و به همان اندازه که به صورت گرم خوشمزه است، وقتی در سالاد و در حالت سرد سرو شود نیز لذیذ است. شما می‌توانید با یک بار پخت ماکارونی به اندازه کافی، چند نوع سالاد پاستای مختلف آماده کنید و در مواقع نیاز آن را از یخچال برداشته و استفاده کنید.

 

  • انواع سالاد برنج

 این نوع سالاد در کشور ما کمتر شناخته شده است، اما در سطح جهان طرفداران زیادی دارد. سالاد برنج انواع مختلف و متنوعی دارد که با استفاده از ماهی، مرغ و یا به همراه سبزیجاتی مثل کلم بروکلی تهیه می‌شوند و یک غذای کامل و مقوی به حساب می‌آید. شما می‌توانید بسته به سلیقه غذایی خودتان، یکی از انواع این سالاد را برای ناهار کاری خود فراهم کنید. در سالاد برنج نیز می‌توانید همچون سالاد پاستا، با یک بار پخت برنج، چند نوع از آن را درست کنید.

  • لقمه‌پیچ خانگی

لقمه‌پیچ‌ها شما را از سختی قاشق و چنگال راحت می‌کنند و می‌توانید آن‌ها را از ظرف خود خارج کرده و به راحتی شروع به خوردن کنید. ویژگی دیگری که لقمه‌پیچ خانگی دارد این است که تنوع بسیار زیادی دارد و می‌توانید محتویات آن را کاملاً بسته به سلیقه خودتان انتخاب کنید. لقمه‌پیچ را نیز می‌توان با گوشت سفید و حتی گوشت قرمز و یا با سبزیجات مختلف تهیه کرد. همچنین می‌توانید برای ایجاد تنوع، از انواع نان‌های پهن استفاده کنید.

  • انواع ساندویچ

اگر کمی وقت اضافی در تایم ناهار دارید و هوس ساندویچ کرده‌اید، می‌توانید مواد اولیه ساندویچ مورد علاقه‌تان را به صورت آماده با خود به محل کار ببرید و آن را داخل نان باگت و یا تُست گذاشته و ساندویچ خانگی خود را میل کنید و از مضرات ساندویچ‌های بیرون‌بر نیز به‌دور باشید.

 

  • انواع سوپ قابل حمل

اگر سرما خورده‌اید و میل به غذا خوردن ندارید، می‌توانید سوپ را داخل ظرف عایق مخصوص بریزید و به محل کار ببرید. همچنین اگر در محل کار به مایکروویو دسترسی دارید، می‌توانید سوپ فریز‌شده را به وسیله آن گرم کنید.

اما روی دیگر سکه مربوط به کسانی می‌شود که کارفرمای آن‌ها غذای کارکنانش را به بهترین شکل تأمین می‌کند. همان‌طور که گفتیم، غذای مناسب نه تنها انرژی مورد نیاز کارکنان را تأمین می‌کند، بلکه در رضایتمندی آن‌ها از محیط کار نیز مؤثر است. بنابراین کارفرمایان با مهیا کردن غذایی مناسب برای کارمندان، بازده کاری آن‌ها را افزایش می‌دهند و خود نیز از این مسأله سود می‌برند.

مسلماً هر وقت در مورد فراهم کردن محیط و امکاناتی ایده‌آل برای کارکنان صحبت می‌کنیم، به جرأت می‌توان گوگل را یکی از بهترین نمونه‌ها در این زمینه دانست. در مورد غذا نیز گوگل برای ۷۳,۹۲۲ کارمند خود سنگ تمام گذاشته است. کارمندان این غول فناوری نه تنها از غذای رایگان بهره می‌برند، بلکه می‌توانند آن را به سلیقه خودشان انتخاب کنند.

در ادامه سری به اینستاگرام می‌‌زنیم و عکس‌هایی که کارمندان گوگل از غذاهای خود منتشر کرده‌اند را مرور می‌کنیم.

  • کارمندان گوگل در لندن می‌توانند صبحانه‌شان را خودشان انتخاب کنند. این کارمند لندنی ظرف خودش را با کینوآ، جو، شیر بادام، میوه تازه، شهد شکوفه نارگیل و شکلات پر کرده است.

  • یک کارمند گیاه‌خوار اهل نیویورک، لبو و جلبک دریایی را برای صبحانه انتخاب کرده است.

  • دفتر گوگل در سن‌فرانسیسکو دسرهایی متشکل از چیزکیک موزی، سس شکلات، استروسل شکلات و موز و موز با روکش شکلات سرو می‌کند.

  • تایم ناهار در لس‌آنجلس برای گوگلی‌ها به معنای تنوع گسترده‌ای از گزینه‌های سالم مانند انواع اِسموتی و سالاد است.

  • در این عکس میزهای بزرگی پر از انواع مختلف پیتزا منتظر کارمندان گوگل در لس‌آنجلس هستند.

  • این کارمند گوگل هم عکس یک ژلاتو (بستنی ایتالیایی) در دفتر سنگاپور این شرکت را در اینستاگرام خود منتشر کرده است.

 

نگار علیّی

۲ comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More