بلاگ بامارو

موهیتو، محبوبِ خانواده‌ی کوکتل‌ها

نوشیدنی کوکتل موهیتو، به نماد طراوت در بین نوشیدنی‌های خانواده کوکتل شهرت دارد که عناصر تشکیل‌دهنده‌ی آن تاثیرگذار در این شهرت هستند. تک تک این عناصر برای رفع تشنگی، عطش بسیار موثرند. ترکیب همه‌ی آن‌ها با هم طعم بسیار لذت بخش و زیبایی ظاهری خاصی را فراهم می‌کند.

با فرارسیدن فصل بهار و نزدیک بودن فصل تابستان، بازار نوشیدنی‌های سرد با حفظ محبوبیت نوشیدنی‌های گرم و کافئین دار داغ می‌شود.

نوشیدنی کوکتل موهیتو، به نماد طراوت در بین نوشیدنی‌های خانواده کوکتل شهرت دارد که عناصر تشکیل‌دهنده‌ی آن تاثیرگذار در این شهرت هستند. تک تک این عناصر برای رفع تشنگی، عطش بسیار موثرند. ترکیب همه‌ی آن‌ها با هم طعم بسیار لذت بخش و  زیبایی ظاهری خاصی را فراهم می‌کند.

با توجه به اینکه پیدایش هر چیزی قصه خود را دارد، موهیتو نیز مانند هر خوراکی و نوشیدنیه دیگری قصه و تاریخچه پیدایش منحصر به فرد خود را دارد.

در سال‌های دور یک نوع نوشیدنی مشابه با کوکتل موهیتو بنام ” ال داک” وجود داشته که به نام ” فرانسیسکو دریک” نامگذاری شده بود. این نوشیدنی از ترکیب نعناع کوبایی(نعناع اسپیکاتا)، نیشکر، لیمو و یک نوع نوشیدنی به نام تیفیا تهیه می‌شد. در واقع به دلیل افزونی مزارع نیشکر و نعناع در کوبا این نوشیدنی در این کشور گسترش یافت. این نوشیدنی سالیان سال نوشیدنی محبوب مردمان کوبا بود و به مرور زمان به موهیتو مدرن فعلی تبدیل شد. این نوشیدنی طرفداران زیادی را به خود جذب کرد که یکی از این طرفداران ارنست همینگوی بود، که از این نوشیدنی به عنوان نوشیدنی محبوب وی یاد شده است.

با توجه به یک تجربه‌ی شخصی که من در سفارس نوشیدنی موهیتو در یک کافه دارم، برخی از کافه داران تهیه موهیتو رو دست کم می‌گیرند، در صورتی که دستور تهیه این نوشیدنی محبوب در عین سادگی، ویژه است.

موهیتو

آنچه که شما جهت تهیه موهیتو نیاز دارید

  • لیمو ترش تازه: ۲ عدد
  • برگ نعناع تازه: حدود ۱۰ برگ
  • عسل یا شکر: به مقدار لازم و دلخواه
  • آب :حدود ۱ لیتر
  • یخ: ۵ تکه

آنچه که شما جهت تهیه موهیتو باید بدانید:

ابتدا آب لیموترش ها را گرفته و به همراه یخ و عسل، داخل میکسر بریزید و کاملا مخلوط نمایید. این مواد باید آنقدر مخلوط شوند که حالت پوره به خود بگیرند. سپس برگ های تازه نعنا و را شسته و با چاقو آن را ساطوی و ریز کنید. در مرحله بعدی دو راه دارید اول اینکه از آب گازدار استفاده کنید و یا آب معمولی را توسط دستگاه سودا ساز کلایموکس، گازدار نمایید. دقت کنید که آب بهتر است خنک باشد تا بتواند حجم بیشتری از گاز را در خود نگه دارد. همچنین از اضافه کردن شکر و مواد دیگر به داخل بطری آب کلایموکس خودداری نمایید. گازدار کردن آب توسط سودا ساز کلایموکس کمتر از ۱ دقیقه زمان می برد. در انتها نعناع خرد شده را به مخلوط یخ اضافه کرده و آب گاز دار را روی آن بریزید. می توانید نوشیدنی خود را با برگ های نعناع و تکه هایی از لیمو تزیین کنید.

شاید شما هم مثل من فکر کنید دستور تهیه بالا تنها دستور و تنها نوع موهیتو باشد اما نه من در ادامه دو نوع موهیتو با طعم‌های متفاوت را معرفی می‌کنم.

موهیتو زغال اخته :

 زغال اخته با توجه به طعمی که دارد برای تهیه موهیتو گزینه مناسبی است.  شما در این نوشیدنی به جای زغال اخته می‌توانید از از توت‌های دیگری مانند تمشک، توت فرنگی استفاده کنید.

آنچه که شما جهت تهیه موهیتو زغال اخته نیاز دارید:

  • زغال اخته (تازه یا یخ زده با توجه به ذائقه): ۱۰ عدد
  • لیمو ترش تازه: ۱ عدد
  • شکر یا عسل: به مقدار لازم و دلخواه
  • برگ تازه نعناع: ۵ برگ
  • آب گازدار: ۳لیوان
  • یخ: ۴ تکه
  • نمک خوراکی: به مقدار لازم

آنچه که شما جهت تهیه موهیتو زغال اخته باید بدانید:

برگ نعناع، آب لیمو ترش، یخ، زغال اخته، شکر و نمک خوراکی را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید و بعد آب گازدار را اضافه کنید و در داخل ماگ یا لیوان سرو کنید و با برگ نعناع و اسلایس‌های لیمو آن را تزیین کنید. بهتر است بدانید استفاده از شکر یا عسل در تهیه موهیتو اختیاری است و به توجه به ذائقه‌ی خود یکی از این دو را می‌توانید انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که روغن برگ نعناع سبب نرم شدن زغال اخته می‌شود و باعث می‌شود شکر راحت‌تر در آب لیمو حل شود.

موهیتو توت فرنگی

آنچه که شما جهت تهیه موهیتو توت فرنگی نیاز دارید:

  • آب گازدار: ۵ لیوان
  • توت‌فرنگی تازه: ۸ عدد
  • عسل یا عسل: به مقدار لازم و دلخواه
  • برگ نعناع تازه: ۵ برگ
  • لیمو ترش تازه: یک عدد
  • یخ: ۵ تکه

آنچه که شما جهت تهیه موهیتو توت فرنگی باید بدانید:

برای تهیه این نوشیدنی ابتدا آب گازدار را با برگ نعناع در داخل میکسر بریزید و میکس کنید تا آب، طعم نعناع تازه را به خود بگیرد و در مرحله بعدی عسل، یخ، آب لیمو ترش و توت فرنگی‌ها را به تدریج  اضافه کنید و میکس کنید تا به شکل پوره شود.

در مرحله آخر نوشیدنی موهیتو را در داخل لیوان سرو بریزید و با برگ نعناع و اسلایس لیمو ترش و توت فرنگی تزیین کنید و میل کنید.

نگار علیّی

۵ comments

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.