بلاگ بامارو

نقش اصلی خوراکی ها و نوشیدنی ها در رویدادها

نقش نوشیدنی و غذاها در رویدادها غیرقابل چشم پوشی است در واقع بسیاری از رویدادهای بزرگ اطراف میز ناهار، شام یا صبحانه شکل می گیرد و اغلب اگر بیشترین هزینه ی رویداد، نباشد یکی از اصلی ترین هزینه های برگزاری رویداد است. پس چرا ما همچنان در آخرین لحظه ها برای پذیرایی ایونت تصمیم می گیریم؟

در شرایط کنونی، روشن تر از روز است که بودجه های سازمانی برای برگزاری ایونت های با کیفیت روز به روز کمتر می شود و هزینه های پذیرایی و مواد غذایی به همان مقدار یا حتی بیشتر در حال افزایش یافتن است. در چنین شرایطی، عقلانی ترین و اقتصادی حالت ممکن کدام است؟ آیا بهتر نیست که هزینه یک وعده ناهار یا شام برای مدعوین به نزدیک ترین رستوران پرداخت شود و مهمانان را برای ناهار به همان رستوران دعوت کنیم؟

اما چرا هیچ برگزار کننده ی ایونتی از این روش برای پذیرایی، استفاده نمی کند؟

ایونت ها نشانه مهمان نوازی هستند

غذا و نوشیدنی از ارکان اصلی مهمان نوازی در تمام آداب و رسوم ها است. در کتاب مقدس و شرعیات مختلف، پذیرایی از مهمان از جمله مهم ترین بخش های روابط انسانی در نظر گرفته می شود. ایونت ها درباره مهمان نوازی هستند و بدون شک کسی که برگزارکننده ایونت است در نقش میزبان تلقی خواهد شد چرا که مهمان ها به دعوت او برای ایونت می آیند. فرقی نمی کند یک سازمان بزرگ باشد یا یک موسسه آموزشی و یا حتی یک ایونت شخصی.

گفتمان سر میز غذا و شکل گرفتن ارتباطات هنگام سرو غذا همان چیزی است که میزبان به دنبال آن است. هنگام سرو غذا و نوشیدنی دقیقا زمانی است که ایونت یا رویداد شما از حالت رسمی و شکل اداری اش خارج می شود و مهمانان راحت تر به صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن می پردازند. ارزش این ارتباطات و شناختن بیشتر مهمانان در حدی است که هزینه های پذیرایی را توجیه می کند.

اینکه با چه نوشیدنی یا خوراکی ای از مهمانانتان پذیرایی می کنید، نشان دهنده خلاقیت و اهمیتی است که برای مهمانان قائل هستید. برای خلاقیت داشتن در پذیرایی نیازی به هزینه کردن های عجیب و غریب نیست مثلا نیازی نیست از خرچنگ و خاویار استفاده کنید تا متفاوت بودن ایونت را به رخ بکشید.
این روزها تغذیه ی سالم در وجد آوردن همراهان، نقش پررنگی دارد. میزی که با انواع آبمیوه ها و لقمه های ساده اما خوشمزه و سالم پر شده است، فرصت خوبی برای سر ذوق آوردن مهمانان است. سالاد و میوه های فصل در کنار نوشیدنی های کاملا سالم مثل دتاکس واترها و آبمیوه های طبیعی یا انواع کوکی های جالب و جدید با ترکیب میوه و شکلات و آجیل در کنار نوشیدنی های کافئین دار و ساده مثل انواع قهوه و چای ها و دمنوش ها همان چیزی است که فرصت یک گفتگوی سازنده را بین مهمانان و میزبان فراهم می کند.

پکیج های پذیرایی تک نفره را فراموش کنید.

یک میز بزرگ پر از نوشیدنی ها و خوراکی ها به سبک دورهمی های خانوادگی همان چیزی است که برای ایجاد تعامل بین مهمانان و میزبانان نیاز دارید.
پکیج های تک نفره ی پیچیده شده در ظروف پلاستیکی یا کاغذی فرصت صحبت و گفتمان را از مهمانان خواهد گرفت و هدف اصلی ایونت یا رویداد شما را منحرف خواهد کرد.

برای آشنا شدن با کسانیکه با مهارت ها و تجربه های مختلف به دورهمی شما آمده اند، باید زمینه را برای تعامل فراهم کنید و چه چیزی بهتر از تایم تنفس.

 

سپیده هراتی

1 نظر

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More