بلاگ بامارو

پنینی‌ها یک وعده یا میان وعده غذایی لذیذ

پنینی یک نوع ساندویچ گریل یا کباب شده است که به دلیل خوشمزگی، سبک و نوع طبخ ساده و متفاوت آن، بسیار محبوب مردم ایتالیاست. ایتالیایی‌ها این نوع از ساندویچ را عموما با نام پاپینو تلفظ می‌کنند. برای تهیه پنینی با توجه به نوع و طعم آن، نان با مخلفات بسیار پر شده و با دستگاه ویژه پنینی‌پز تحت فشار زیاد کباب می‌شود. البته در صورت نبود دستگاه پنینی‌پز، روش‌های دیگری جهت طبخ این نوع ساندویچ پرطرفدار وجود دارد.

پنینی یک نوع ساندویچ گریل یا کباب شده است که به دلیل خوشمزگی، سبک و نوع طبخ ساده و متفاوت آن،  بسیار محبوب مردم ایتالیاست. ایتالیایی‌ها این نوع از ساندویچ را عموما با نام پاپینو تلفظ می‌کنند. برای تهیه انواع پنینی با توجه به نوع و طعم آن، نان با مخلفات بسیار پر شده و با دستگاه ویژه پنینی‌پز تحت فشار زیاد کباب می‌شود. البته در صورت نبود دستگاه پنینی‌پز، روش‌های دیگری جهت طبخ این نوع ساندویچ پرطرفدار وجود دارد.

برای طبخ انواع پنینی به نکاتی که در ادامه اشاره شده است توجه کنید.

  • برای طبخ این نوع ساندویچ محدودیتی برای انتخاب نان مورد نیاز وجود ندارد و معمولا از نان تست و یا باگت برای طبخ آن استفاده می‌شود ولی در دستور پخت‌های مختلف بسیاری به نان روگن اشاره شده است و دلیل تاکید بر آن، فیبرهای موجود درآن است که به هضم ساندویچ بسیار کمک می‌کند و دلیل دیگر اینکه به اندازه کافی بافت آن متراکم است و تحمل کافی در برابر حرارت، هنگام کباب شدن را دارد. البته اسلایس‌های ضخیم از نان فرانسوی و یا نان ایتالیایی نیز به طبخ  پنینی بسیار کارآمد است.

  • گوشت‌های طعم‌‌دار مختلفی از جمله سالامی (سوسیس نمک زده وی گوشت گاو خشک شده) و ژامبون ایتالیایی با پنیرهای مختلف مانند موزارلا، پنیر پرولون و آسیاگو، در دستور طبخ این نوع از ساندویچ وجود دارد.
  • همین ‌طور که اشاره کردیم نوع کبابی و گریل شده‌ی پنینی‌ها بسیار محبوب و پرطرف‌دار است و برای این کار در رستوران‌ها و کافه‌ها از دستگاه پنینی‌پز استفاده می‌کنند. ولی در صورت نبود این دستگاه و صرفا جهت پخت خانگی پنینی، می‌توان از روش‌های دیگری مانند تحت فشار قرار دادن ساندویج در هنگام طبخ با شی سنگین ‎استفاده کرد. استفاده از سنگ و آلومینیوم است. تکنیک دیگر برای این کار است، به این صورت که یک تکه سنگ را در فویل آلومینیومی‌ بپیچید، ساندویچ را هم در پوشش آلومینیومی ‌قرار دهید. ساندویچ را درون ماهیتابه قرار داده و سنگ را روی ساندویچ بگذارید تا حرارت و البته  فشار وارده پنیر را آب کند. با در نظر بگیریم که نوع روش طبخ مهم نیست و طعم پنینی بسیار مهم‌تر است.
  • کسانی که وجترین هستند و  در وعده‌های غذایی خود از گوشت استفاده نمی‌کنند می‌توانند از موادی مانند اسفناج، فلفل قرمز بو داده، ریحان، روغن زیتون، زیتون، گوجه فرنگی، سیر، سرکه بالزامیک، برای تهیه پنینی استفاده کنند. در ادامه این مطلب به دستور پخت چند نوع از انواع پنینی می‌‌پردازیم.

پنینی مرغ و رزماری

مواد لازم برای پنینی مرغ و رزماری:

           سینه مرغ :۲ عدد

           اسفناج تازه :۱۵۰ گرم

          پنیر موزارلا : نیم پیمانه

          گوجه خشک شده خرد شده :یک‌چهارم پیمانه

           سیر خرد شده : ۸ حبه

         فلفل قرمز و فلفل سیاه : یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

         رزماری تازه خرد شده : یک قاشق چایخوری

         روغن زیتون :4 قاشق سوپخوری

         نان باگت برش داده شده :۸ برش

         نمک: به میزان کافی

  تهیه پنینی مرغ و رزماری

  فیله‌ها را خوب بکوبید تا ضخامت‌شان به حدود 1 سانتی متر برسد. 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، رزماری، نمک، فلفل سیاه و فیله‌های مرغ را در یک ظرف دردار مخلوط کنید، در آن را بسته و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و باقی روغن زیتون را به تابه اضافه کنید. گوجه فرنگی خشک، فلفل قرمز و سیر را اضافه کرده و  سرخ کنید؛ سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید و در آخر  نمک به آن اضافه کنید. تابه را چرب کرده و روی حرارت تقریباً زیاد گرم کنید؛ مرغ را کبابی کنید. روی هر یک از 4 برش‌های نان، پنیر بریزید. سپس یک تکه فیله مرغ کبابی شده؛ در لایه بعد مواد تفت داده شده در تابه را ریخته و برش نان را روی آن قرار دهید. در مرحله آخر ساندویچ ها را درون پنینی‌ساز قرار داده و فرصت می‌دهیم ساندویچ‌ها کاملا گریل و پرس شود در صورت عدم دسترسی به پنینی‌ساز از دیگر روش‌هایی را بالا به آن‌ها اشاره کردیم استفاده کنیم.

   پنینی بادمجان

            مواد موردنیازپنینی بادمجان

            بادمجان متوسط : ۴ عدد

           روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذا خوری

           پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم

           نان باگت یا نان تست

            نمک و فلفل: به مقدار لازم

           ریحان تازه ساتوری شده: ۲ قاشق غذا خوری

بادمجانها را بصورت لایه‌های نازک برش بدهید، و با  روغن زیتون چربشان کنید و روی آنها نمک و فلفل بریزید. بادمجان ها را 2 تا 3 دقیقه کباب کنید تا جایی کبابی کردن را ادامه دهید که نازک شوند. سپس رویشان سرکه بالزامیک بریزید. نان تست یا باگت را به صورت مساوی به کمک یک قلمو که با روغن زیتون چرب کنید. موزارلا را به هشت ورق تقسیم کنید، هر لایه را روی یک طرف ساندویچ قرار دهید. در ساندویچ‌ها به مقدار مساوی برگ تازه ریحان و بادمجان کبابی قرار دهید.
ساندویچ خود را در ساندویچ‌ساز  یا پنینی‌ساز پرس کنید، هر طرف را به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.

در انتها دو نوع پنینی بسیار لذیذ برای صبحانه که برای محل کار شما بهترین انتخاب هستند.

پنینی گوجه، خیار و پنیر:

  • ابتدا گوجه و خیار را به شکل حلقه‌ای خرد کرده و ‌بین دو لایه نان تست قرار دهید. مقداری پنیر فتا یا حتی پنیر لیقوان تبریز را روی آن بچینید. بهتر است از ریحان و پیازچه برای لایه بعدی استفاده کنید. حالا لایه دوم نان را فشار داده و آن را داخل پنینی‌ساز یا ساندویچ‌ساز قرار دهید.

پنینی تخم مرغ و کره:

  • ابتدا تخم مرغ‌ها را خوب آب‌پز کنید تا زرده‌اش سفت شود. حالا تخم مرغ‌ها را پوست کنده و رنده کنید یا برش دهید. روی نان‌های تست مقداری کر‌ه بمالید. مقداری نمک و نعناع خشک روی آن بپاشید. حالا تخم مرغ‌ها را روی نان ریخته و کمی ‌پنیر روی آن بریزید. می‌توانید طبق سلیقه از هر نوع پنیری استفاده کنید. لایه دوم نان را روی مواد قرار داده و پرس کنید و داخل دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید.

اگر زمان لازم برای تهیه لوازم و پخت پنینی را ندارید، می‌توانید با اپلیکیشن بامارو آن را از بهترین کافه‌های تهران سفارش دهید.

 

نگار علیّی

اضافه کردن نظر

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More