بلاگ بامارو

کلدبرو چیست؟

وسط روز و بعد از کلی درگیری ذهنی حالا دنگ و فنگ های رسیدن به یک فنجان قهوه ی داغ را هم در نظر بگیرید! کافئین… کافئین… کافئین… حالا در دسترس‌تر و ساده‌تر و پُر و پیمون‌تر! کلد برو با کافئینی بیشتر، خنک و قابل نگهداری راه چاره است. کلد برو، قهوه ای سرد است و سرد به دست شما می رسد اما تفاوت اساسی با آیسد کافی دارد و بهتر است که هیچوقت این دو را با یکدیگر مقایسه نکنید 🙂

کلد برو یا قهوه سرددم

قهوه های سرد در تایلند و ویتنام و هند سرو می شوند و هرکدام طعم و عطر و شیوه ی دم آوری خاص خود را دارند اما یک نکته ی کنکوری و عجیب استفاده از آب گرم یا آب سرد در نحوه ی دم کردن قهوه است که در تمام این شیوه ها ابتدا از آب گرم برای دم آوری استفاده می کنند و بعد با اضافه کردن یخ یا آب سرد یک قهوه ی سرد شده به شما ارائه خواهند داد. خواستگاه اصلی کلد برو cold  brew به شکلی که امروزه در کافه ها وجود دارد کشور ژاپن است و ژاپنی ها اولین کسانی بودند که از آب کاملا سرد برای دم کردن قهوه استفاده کردند. در سال 1600 میلادی اولین قهوه ی به شکل کلد برو در ژاپن ثبت شده است و گفته می شود که آنها این شیوه ی استفاده از قهوه و نگهداری آن برای طولانی مدت را از یهودیانی آموخته بودند که قهوه را در سفرهای طولانی مدت بر روی کشتی تولید می کردند.

بعضی ها کلد برو را بعنوان یک اثر هنری می شناسند و دقت و ظرافتی که در روند تولید آن به خرج می دهند تا قطره قطره و در زمانی بسیار طولانی این قهوه ی جذاب را تولید کنند.

قهوه ای که حدود 10 سال از عمر آن می گذرد و در ایالت متحده آمریکا متولد شده است و این روزها به یکی از محبوب ترین قهوه های این کشور تبدیل شده است. دانه های قهوه اینبار با آب سرد و در زمانی حدود 18 تا 24 ساعت دم کشیده اند، نوشیدنی ای که سریع بدست نمی آید و عطر و طعم و کافئین قهوه حفظ کرده است.

با این بمب کافئین، طعمی بسیار لایت و کمتر ترش را در کنار تلخی قهوه حس خواهید کرد.

حس شادابی و افزایش تمرکز و تمام آنچه از نوشیدن یک فنجان قهوه ی عادی انتظار دارید با یک فنجان کلد برو دوچندان خواهد بود.

زمان طولانی تر دم آوری و مقدار بیشتر دانه های قهوه ای که برای رسیدن به کلدبرو، مورد نیاز است، عامل اصلی قیمت گذاری این قهوه است.

 

سپیده هراتی

اضافه کردن نظر

ما را در اینستاگرام فالو کنید

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More